Kindermenles

Bij de Hilversumse Ponyclub & Manege kun je niet alleen paardrijden maar kun je ook menlessen volgen!

Menlessen voor kinderen
Janpeter van Hezel is altijd actief geweest in de samengestelde mensport en is gediplomeerd men-instructeur. Sommige kinderen zitten liever achter een pony dan erop of willen graag allebei leren. En dat kan heel goed bij de Hilversumse Ponyclub. Zowel Hanneke als Janpeter kunnen de kinderen perfect leren hoe ze de beginselen van het mennen onder de knie kunnen krijgen. Maar ook als ze verder willen in de mensport. Vraag naar de mogelijkheden aan de bar, bel of stuur een mailtje aan info@hilversumseponyclub.nl

Activiteiten
Bij de Hilversumse Ponyclub vinden ze het plezier in en om het paardrijden heel belangrijk. Daarom organiseren ze ook veel gezellige activiteiten of juist dingen waarbij je veel kunt leren over paarden. Dus poetslessen, clinics, buitenritten, ponyspelen, feestjes, onderlinge wedstrijden en pony wandelen voor de allerkleinste.

Guppenclub
Voor de allerkleinste, of ruitertjes die een beetje angstig of onzeker zijn, hebben ze de Guppenclub. Onderleiding van een ervaren begeleider wordt er samen gepoetst, opgezadeld en een half uur gewandeld door bos en heide.

%d bloggers liken dit: